mijn kleur / kleuradvies / stijladvies / garderobe / winkeladvies / arrangementen / zakelijk / contact & prijzen / over Mariska                        

Stijladvies

Het interessante aan mode is nog altijd de persoon die het draagt.          - Bernd Berger -  

Wat past er nu echt bij mij en waar moet ik op letten wanneer ik kleding ga aanschaffen? Door het stijladvies krijg je een antwoord op deze vragen.

Elke lichaamsvorm en elk gezicht heeft zijn eigen schoonheid. Bij het stijladvies kijken we naar deze lichaamslijnen. We kijken hoe de schouders zich tot de heupen verhouden. Is er duidelijk een taille zichtbaar? Hoe zijn de proporties? Wat is je lengte? Zijn er veel rondingen of is het lichaam sportiever gebouwd? Al deze elementen zijn belangrijk voor de eerste stap in het stijladvies.

Je kledingstijl zegt iets over jezelf. Door het dragen van de  juiste kledingstijlen kan je een stukje van je innerlijk laten zien. Tijdens het advies bekijken we je huidige kledingstijl. Bespreken we je wensen en je persoonlijkheid. Op deze manier kunnen we samen ontdekken wat er bij jou past.

Het stijladvies geeft je inzicht in welke stijlen, stoffen, belijningen, broeken, rokken, jasjes, prints, kapsel, kragen en accessoires er het beste bij jou passen. Je leert je sterke kanten te accenturen en je minder mooie kanten te verdoezelen.

mijn kleur kan bij jou thuis komen voor advies. We hebben dan je eigen kleding bij de hand. Je kunt ook kiezen om naar de studio te komen. Neem dan een deel van de eigen kleding mee.

Het stijladvies is inclusief een persoonlijke stijlmap.                                                            Een stijladvies afspreken

Copyright 2009-2011 'mijn kleur', persoonlijk kleur & stijl advies         Email: mariskalaan@mijnkleur.eu.                                                                                                                           Last modified: 06-11-2011