mijn kleur / kleuradvies / stijladvies / garderobe / winkeladvies / arrangementen / zakelijk / contact & prijzen / over Mariska                        

Winkel advies

Mode kun je kopen, maar stijl moet je hebben - E.W. Chase -

Ieder mens heeft zijn of haar eigen stijl! Met de juiste kleding kan je een stukje van je persoonlijkheid laten zien. De winkels hangen vol met verschillende kleding. Toch is het soms moeilijk om een goedzittende stijlvolle outfit te vinden die bij jou past. Het winkeladvies bied je de oplossing.

In een vooraf te bepalen tijd weten we mooie passende kleding voor jou te vinden. We gaan goede combinaties voor jou te maken, zodat je een efficiŽnte garderobe kunt opbouwen. We letten daarbij op je wensen, lichaamsbouw en je stijl. Je leert op deze manier tijdens het winkelen wat er goed bij jou past. 

We starten het winkeladvies met een uitgebreid gesprek waarin je wensen, persoonlijkheid en huidige kledingstijl aan bod komen. Mariska weet voor ieder budget passende kleding te vinden. Geef je budget aan, dan kunnen we de winkels die we gaan bezoeken hierop aan passen. Daarna wordt er een wensenlijstje gemaakt waarna we kunnen gaan winkelen.

Het winkeladvies kan door heel Nederland worden gegeven.

Martine over het winkeladvies: Ik ben zwanger van mijn 3e kindje, maar nu in een ander seizoen dan de andere 2. Dat betekende dat ik nieuwe kleren moest kopen. Het leek mij leuk deze inkopen te doen met iemand die echt verstand had van kleuren en kledingcombinaties.We zijn sanen       een ochtend wezen winkelen en hebben echt superleuke kleren gekocht. Tijdens het winkelen kreeg ik goede adviezen over kledingkeuze en kleuren.Ik krijg nu heel vaak opmerkingen over de leuke kleren die in aanheb. Ik zou zo weer op stap gaan met Mariska voor een kleding- en kleuradvies.

Een winkeladvies afspreken

Martine over het winkeladvies door Mariska:

 

 

 

 

 

     

Copyright © 2009-2011 'mijn kleur', persoonlijk kleur & stijl advies         Email: mariskalaan@mijnkleur.eu.                                                                                                                           Last modified: 06-11-2011